bespredel

Просмотров: 67 Ответов: 11

AdskiyDok
AdskiyDok

SPONSOR

Реакций: 1 Ответов: 5 Рейтинг: 10
18 декабря 2024 г, 20:24
opa4ki писал:

Ник адскийдог. Данный админ в связи своими привилегиями думает что он тут главный и раздаёт людям гаги на право и на лево когда его обозвали раком или ботом. Выдаёт минимум на сутки без колебаний. В моем демо тип угрожает что мне будет давать гаг по кд. Примите меры!

https://drive.google.com/file/d/1UU8hcYMj6oBFejcV2Nm1OrnIIWhii_5f/view?usp=drive_link ссылка на демо

Ні, ніхто не вибачився за все лайно, що я вислухав від трьох гравців одразу. Я діяв відповідно до морально-етичних принципів. Мені не все одно! Я буду виховувати молодь, а якщо їм ця ідея не до душі- то нехай грають на інших серверах. Методи мої не популярні, але іншого виходу я не бачу. Я не буду відвертатись спиною, не буду вдавати, що нічого не бачив. Я бачу, що з усього сервера 5-6 гравців,  які дозволяють собі чомусь більше за інших.  Ок, але ображати, принижувати людей та дітей я не дозволю. Провокації мене закінчаться баном, я вам не собака. Аккаунти типу "Адский Дрочер 55" вказує на вашу нікчемність та мізерність в цьому світі. 
Резюмуємо:

1. З адекватними гравцями в мене конфліктів не має і не буде, я поважаю інших і перший ніколи не почну принижувати когось, це проти мого покликання- допомогати. 
  2. Гравців "Флеш, Мармеладова, Простомаким, Подоман" - я попереджаю, або ви граєте спокійно на сервері, або ви грати тут не будете. Позитивна атмосфера сервера- це запорука стабільного "кістяка", без якого серв не буде повним. Ми граємо виключно на українському хості, людей і так мало, а ви своїм "висером" розганяєте частину потенційних гравців. Тому порядок на сервері це пріорітет і запорука успішного росту. 

3. Писати скарги поодинокі- недоцільно. Якщо вважаєте, що я не правий- збирайте колективні заяви. Але я не думаю, що там збереться більше 10 підписів. Коли дійде справа до того, що я дійсно буду перевищувати свої повноваження і половина "кістяка" проголосує проти мене- я сам піду. Але цього не буде. Той, хто особисто зі мною вже познайомився, знає, що я абсолютно адекватна людина, справедлива та чуйна. 

4. Всіх з наступаючими святами! Давайте не сваритись, бо українці можуть дивувати) обʼєднатись і разом навалити другій армії світу, або ж пересратись між собою і майже перебити один одного, за межу на огороді, якою заліз на сусідню плантацію)
Спасибо сказали: opa4ki